Οι κρέπες, αλμυρές ή γλυκές, τρώγονται όλες τις εποχές του χρόνου. Απαιτούν άλλωστε ελάχιστο χρόνο για να τις ετοιμάσεις, αν έχεις τα υλικά, και ακόμα πιο λίγο χρόνο για να τις καταναλώσεις.
Οι συνδυασμοί γεύσεων, δε, είναι τόσοι πολλοί που δεν μπορείς να επιλέξεις καθώς ανάλογα με τη λιγούρα, θέλεις να τις δοκιμάσεις …όλες.
Σήμερα σας προτείνουμε να φτιάξετε γλυκιές κρέπες και να τις απολαύσετε με διαφορετική γέμιση. Δείτε τις όλες και επιλέξτε αυτή που σας αρέσει.
Τι θα χρειαστείτε:
Υλικά
Για την κρέπα
2 φλιτζάνια αλεύρι
3 αυγά
¼ φλιτζάνι βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
3 φλιτζάνια γάλα
Για τη γέμιση
½ φλιτζάνι μερέντα
10 φράουλες, κομμένες σε φέτες
Ζάχαρη άχνη
Κρέπα με μπανάνα και καραμέλα
Υλικά
2 κρέπες
½ φλιτζάνι βούτυρο
1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
3 μπανάνες, κομμένες σε φέτες
σαντιγί
σιρόπι καραμέλας