Αν σας αρέσουν οι κρέπες πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την γρήγορη και εύκολη συνταγή.
Η ζύμη της είναι λεπτή και νόστιμη και μπορείτε να επιλέξετε γλυκιά ή αλμυρή γέμιση.
Για όσους δεν το γνωρίζουν η λέξη κρέπα προέρχεται από τη γαλλική crêpe που με τη σειρά της προέρχεται από τη λατινική crispa. Η κατανάλωσή της είναι διαδεδομένη σε όλη τη Γαλλία και θεωρείται εθνικό έδεσμα. Οι κρέπες σερβίρονται με πολλούς συνδυασμούς υλικών και αυτός είναι ένας λόγος που δεν βαριέσαι ποτέ να τις τρως.
Η συνταγή που σας προτείνουμε για τη ζύμη είναι διαφορετική, αξίζει λοιπόν να τη φτιάξετε:
Υλικά
2 αυγά
200 γραμμάρια αλεύρι
350 ml γάλα
150 ml βραστό νερό
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Ελάχιστο ελαιόλαδο