5 καλοκαιρινά outfits που είναι κομψά αλλά και άνετα σαν τις φόρμες

Πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή εάν το να επιλέγεις τι θα φορέσεις κάθε μέρα δεν ήταν σα να λύνεις τον κύβο του Ρούμπικ;

5 καλοκαιρινά outfits που είναι κομψά αλλά και άνετα σαν τις φόρμες
Bigstock

Ας είμαστε ρεαλίστριες: Όλες έχουμε βρεθεί να κοιτάζουμε με - οριακά βουρκωμένα μάτια- την άβυσσο της ντουλάπας μας, επιλέγοντας για πολλοστή φορά εκείνη την μαύρη παντελόνα και το λευκό t-shirt επειδή δεν «έχουμε τι να βάλουμε».

Δεν θα σας προτείνουμε κομμάτια υψηλής ραπτικής, αλλά basic ευκολοφόρετα και «ευκολοσυνδύαστα» κομμάτια που θα σας κάνουν να πετύχετε το επιμελώς ατημέλητο look. Σκεφτείτε τα ως μία πανοπλία απέναντι στον ανεμοστρόβιλο που δημιουργεί το νήπιο παιδί σας.

1. Λινή ολόσωμη φόρμα

Μια λινή ολόσωμη φόρμα συνδυάζει άνεση και στυλ, καθώς αποτελεί μία δροσερή και αέρινη επιλογή για τις ζεστές ημέρες. Το λινό ύφασμα επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, ενώ το κόψιμο και οι λεπτομέρειες της φόρμας δίνουν μια αίσθηση κομψότητας.

Ρύζι, λεμόνι, ντομάτα, ελαιόλαδο: Ποια τα οφέλη και οι κίνδυνοι για την επιδερμίδα

2. Mini φόρεμα t-shirt

Το mini φόρεμα t-shirt είναι η επιτομή της άνεσης και της ευκολίας. Μπορεί να φορεθεί μόνο του ή με ποδηλατικό κολάν, δίνοντας μια απλή αλλά κομψή εμφάνιση.

Επιλέξτε φόρεμα με βαμβακερό ύφασμα .

Είναι το τέλειο κομμάτι για εκείνες τις ημέρες που χρειάζεστε κάτι γρήγορο αλλά κομψό.

3. Jersey riviera φόρεμα

Ένα τέτοιο φόρεμα προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων, καθιστώντας το ιδανικό για καλοκαιρινές εξορμήσεις ή μια χαλαρή βόλτα στη πόλη.

10 όμορφα matching μαγιό για μαμάδες και κόρες

4. Ολόσωμη φόρμα jogger

Μια ολόσωμη φόρμα jogger είναι απαραίτητη αγορά εάν είστε φαν του casual style. Η μοντέρνα γραμμή της την κάνει κατάλληλη για κάθε στιγμή της ημέρας.

5. Τζιν ολόσωμη φόρμα σορτς

Δεδομένου ότι είναι σορτς, μία τζιν ολόσωμη φόρμα προσφέρει δροσιά αλλά και ελευθερία κινήσεων, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για δραστήριες μαμάδες που τρέχουν συνεχώς πίσω από τα παιδιά τους.

10 καλοκαιρινά τζιν που δεν είναι ούτε πολύ φαρδιά ούτε πολύ ζεστά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved