3 κομψά κουρέματα για μαμάδες που δεν έχουν χρόνο για styling

Η μητρότητα μπορεί να αφήνει λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, αλλά ένα γρήγορο και εύκολο κούρεμα μπορεί να σας προσφέρει την ανανέωση που χρειάζεστε.

3 κομψά κουρέματα για μαμάδες που δεν έχουν χρόνο για styling
Bigstock

Μια μέρα στο κομμωτήριο ή στο σπα μοιάζει με μακρινή ανάμνηση ή με ευσεβή πόθο όταν έχεις παιδιά....Αλλά το να κάνουμε κάτι που φαίνεται τόσο κοινότυπο όσο το κούρεμα μπορεί να κάνει θαύματα για την αυτοπεποίθησή μας - και την εμφάνισή μας! Διαβάζουμε και ακούμε για το πόσο σημαντική είναι η αυτοφροντίδα , όταν είμαστε τόσο απορροφημένες με τη φροντίδα των άλλων.

Αλλά μια μέρα που ο σύζυγος γυρίσει νωρίτερα από τη δουλειά ή η πεθερά σας προσφερθεί να προσέξει τα μικρά και δεν ξέρετε τι να κάνετε με τον ελεύθερό σας χρόνο, ένα φρέσκο κούρεμα μπορεί να αυτό ακριβώς που χρειάζεστε!

Η όλη διαδικασία της περιποίησης κάνει καλό στην ψυχή.

Μιλήστε για τις ανάγκες των μαλλιών σας

Eίναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα κούρεμα που να μπορείτε να το «στυλιζάρετε» εύκολα. Ζητήστε πληροφορίες σχετικά με το χρόνο στεγνώματος, τις ανάγκες και τα προϊόντα styling και για πόσο καιρό θα κρατήσει το σχήμα του.

Η καθημερινότητα κάθε μαμάς είναι ξεχωριστή, οπότε το να βρείτε αυτό που λειτουργεί για εσάς είναι το κλειδί για να εντοπίσετε το τέλειο κούρεμα!

Οne-length κούρεμα

Εάν λατρεύετε τις αλογουρές, το γυμναστήριο ή να φοράτε καπέλα το ιδανικό κούρεμα για εσάς είναι το «ένα-μήκος-όλα».

Το να κρατάτε τα μαλλιά σας μακριά, αλλά όχι πολύ μακριά, είναι το κλειδί.

Τι είναι το «butterfly cut» και γιατί πολλές γυναίκες στο TikTok κόβουν μόνες τα μαλλιά τους

«Mom cut» κούρεμα

Το κλασικό bob έχει αντικατασταθεί από το «mom cut». Είναι σίγουρα μία μεγάλη αλλαγή εάν για πολλά χρόνια είχατε μακριά μαλλιά. Παρόλα αυτά, το κοντό κούρεμα είναι εύκολο στο χτένισμα και στο λούσιμο .

Το bob haircut μέχρι το πηγούνι είναι ένα βολικό κούρεμα για μία πολυάσχολη μαμά, καθώς δε χρειάζεται να αφιερώνετε πολύ χρόνο στο styling. Δεν απαιτεί πολλές δεξιότητες παρά μόνο μια στρογγυλή βούρτσα και ένα πιστολάκι. Ο χρόνος στεγνώματος σε ένα καρέ κούρεμα μπορεί να είναι λιγότερο από 10 λεπτά!

Το «μαμαδίστικο κούρεμα» πλαισιώνει επίσης όμορφα το πρόσωπο και χαρίζει ένα στιλπνό βλέμμα για το οποίο δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσετε.

5 χτενίσματα που θα σας κάνουν να φαίνεστε νεότερη

Αφέλειες στο ύψος των ματιών

O χαριτωμένες αφέλειες στο μήκος των ματιών είναι το τέλειο κόψιμο για την αβίαστα κομψή εμφάνιση που επιθυμείτε ως νέα μαμά .

Παράλληλα, αναβαθμίζουν την εμφάνισή σας με ελάχιστη προσπάθεια. Ο χρόνος στεγνώματος και styling απαιτεί δύο μονάχα λεπτάκια από το χρόνο σας.

Ομορφιά για μαμάδες: Πόσο συχνά πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας; Ειδικός απαντά

Μερικές φορές, ένα φρέσκο κούρεμα είναι αυτό που χρειάζεστε

Είναι δύσκολο να πιστέψεις στη μαγεία ενός καλού κουρέματος. Μπορούμε, όμως, να σας υποσχεθούμε πως είναι αληθινή. Η μαγεία της μητρότητας είναι όμορφη και θαυμαστή. Αλλά, ας το παραδεχτούμε, τις περισσότερες φορές μοιάζουμε σαν ήμασταν εγκλωβισμένες σε εργασιακά κάτεργα.

Με πληροφορίες από: baby-chick.com

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved